_DSF8659

En smakresa med Albin Edberg

En exklusiv matlagningsupplevelse med Carottes kulinariska ledare. Kvällen är skapad för att bjuda på exklusiva smaker, nya insikter och en varm gemenskap. Hos oss blir köket en plats för kreativitet, elegans och smakupplevelser utöver det vanliga – där alla går hem med en känsla av att ha deltagit i något alldeles speciellt.

Välkomst och introduktion

Vid ankomst välkomnas ni med ett glas champagne och ett exklusivt utvalt tilltugg medan vår kulinariske ledare, Albin Edberg, presenterar kvällens upplevelse. Ni delas in i lag, får på er förkläden och tilldelas en plats i vårt restaurangkök.

Förberedelser och ingredienser

Varje station är förberedd med premiumingredienser och detaljerade instruktioner – allt för att lyfta fram säsongens bästa smaker, med teman noga utvalda för att passa både årstiden och era personliga önskemål.

Handledning

Under ledning av Albin och våra erfarna kockar får ni professionella tips och personlig handledning. Med passion och expertis guidas ni genom momenten och lär er avancerade tekniker och smaksättning från det professionella köket.

Presentation och avsmakning

När rätterna närmar sig färdigställande bjuds ni till bords. Grupperna som ansvarar för varmrätten och desserten njuter av utvalda drycker, medan förrättsgruppen lägger sista handen vid sin rätt. Varje rätt presenteras av respektive grupp, vilket leder till engagerande diskussioner om tillagning och smakkombinationer.

Boka nu för genomförande från januari 2025 och framåt.
Pris från 3500 kr ex moms/person
Minimum 10 personer

Albin Edberg Carotte 3

En smakresa med Albin Edberg

En exklusiv matlagningsupplevelse med Carottes kulinariska ledare. Kvällen är skapad för att bjuda på exklusiva smaker, nya insikter och en varm gemenskap. Hos oss blir köket en plats för kreativitet, elegans och smakupplevelser utöver det vanliga – där alla går hem med en känsla av att ha deltagit i något alldeles speciellt.

Välkomst och introduktion

Vid ankomst välkomnas ni med ett glas champagne och ett exklusivt utvalt tilltugg medan vår kulinariske ledare, Albin Edberg, presenterar kvällens upplevelse. Ni delas in i lag, får på er förkläden och tilldelas en plats i vårt restaurangkök.

Förberedelser och ingredienser

Varje station är förberedd med premiumingredienser och detaljerade instruktioner – allt för att lyfta fram säsongens bästa smaker, med teman noga utvalda för att passa både årstiden och era personliga önskemål.

Handledning

Under ledning av Albin och våra erfarna kockar får ni professionella tips och personlig handledning. Med passion och expertis guidas ni genom momenten och lär er avancerade tekniker och smaksättning från det professionella köket.

Presentation och avsmakning

När rätterna närmar sig färdigställande bjuds ni till bords. Grupperna som ansvarar för varmrätten och desserten njuter av utvalda drycker, medan förrättsgruppen lägger sista handen vid sin rätt. Varje rätt presenteras av respektive grupp, vilket leder till engagerande diskussioner om tillagning och smakkombinationer.

Boka nu för genomförande från januari 2025 och framåt.
Pris från 3500 kr ex moms/person
Minimum 10 personer

Albin Edberg Carotte 3
1. Leir_vit

Öppettider

  1. mån - fre
  2. lör - sön Stängt

VI ÖPPNAR ÅTER DEN 7 JAN.

Dagens lunch serveras kl 11:00-13:30. Du kan också abonnera restaurangen och nya konferensen för evenemang.

Bakom Leir står Carotte Group.