_DSF8659

En smakresa med våra grymma kockar

En exklusiv matlagningsupplevelse med Carottes kulinariska ledare. Kvällen är skapad för att bjuda på exklusiva smaker, nya insikter och en varm gemenskap. Hos oss blir köket en plats för kreativitet, elegans och smakupplevelser utöver det vanliga – där alla går hem med en känsla av att ha deltagit i något alldeles speciellt.

Välkomst och introduktion

Vid ankomst välkomnas ni med ett glas champagne och ett exklusivt utvalt tilltugg medan våra kockar presenterar kvällens upplevelse. Ni delas in i lag, får på er förkläden och tilldelas en plats i vårt restaurangkök.

Förberedelser och ingredienser

Varje station är förberedd med premiumingredienser och detaljerade instruktioner – allt för att lyfta fram säsongens bästa smaker, med teman noga utvalda för att passa både årstiden och era personliga önskemål.

Handledning

Under ledning av våra erfarna kockar får ni professionella tips och personlig handledning. Med passion och expertis guidas ni genom momenten och lär er avancerade tekniker och smaksättning från det professionella köket.

Presentation och avsmakning

När rätterna närmar sig färdigställande bjuds ni till bords. Grupperna som ansvarar för varmrätten och desserten njuter av utvalda drycker, medan förrättsgruppen lägger sista handen vid sin rätt. Varje rätt presenteras av respektive grupp, vilket leder till engagerande diskussioner om tillagning och smakkombinationer.


Kontakta för mer info
Minimum 10 personer

_DSF8273

En smakresa med våra grymma kockar

En exklusiv matlagningsupplevelse med Carottes kulinariska ledare. Kvällen är skapad för att bjuda på exklusiva smaker, nya insikter och en varm gemenskap. Hos oss blir köket en plats för kreativitet, elegans och smakupplevelser utöver det vanliga – där alla går hem med en känsla av att ha deltagit i något alldeles speciellt.

Välkomst och introduktion

Vid ankomst välkomnas ni med ett glas champagne och ett exklusivt utvalt tilltugg medan våra kockar presenterar kvällens upplevelse. Ni delas in i lag, får på er förkläden och tilldelas en plats i vårt restaurangkök.

Förberedelser och ingredienser

Varje station är förberedd med premiumingredienser och detaljerade instruktioner – allt för att lyfta fram säsongens bästa smaker, med teman noga utvalda för att passa både årstiden och era personliga önskemål.

Handledning

Under ledning av våra erfarna kockar får ni professionella tips och personlig handledning. Med passion och expertis guidas ni genom momenten och lär er avancerade tekniker och smaksättning från det professionella köket.

Presentation och avsmakning

När rätterna närmar sig färdigställande bjuds ni till bords. Grupperna som ansvarar för varmrätten och desserten njuter av utvalda drycker, medan förrättsgruppen lägger sista handen vid sin rätt. Varje rätt presenteras av respektive grupp, vilket leder till engagerande diskussioner om tillagning och smakkombinationer.


Kontakta för mer info
Minimum 10 personer

_DSF8273
1. Leir_vit

Öppettider

  1. mån - fre
  2. lör - sön Stängt

Dagens lunch serveras kl 11:00-13:30. 
Du kan abonnera både restaurangen och vår konferens för evenemang.

Bakom Leir står Carotte Group.