_DSF8659

Säsongens smaker

Upplev ett matlagningsevent där säsongens smaker, kreativitet och gemenskap står i fokus. Vi garanterar en upplevelse fylld av skratt, gemenskap och en känsla av att det är i köket det händer!

Välkomst och introduktion

Kvällen inleds med ett glas bubbel och ett snack under en kort introduktion av kvällens aktivitet. Deltagarna delas in i lag, får på sig förkläden och tilldelas en station i det professionella köket. Varje lag får skriftliga instruktioner och en korg med ingredienser, anpassade efter säsong och era önskemål.

Matlagning och handledning

Lagen sprider ut sig till sina stationer och börjar laga mat. Våra erfarna kockar finns på plats för att ge tips, råd och säkerställa att alla kommer igång. Fokus ligger på att förbereda rätterna så långt som möjligt inför serveringen.

Servering och presentation

När rätterna närmar sig färdigställande sätter sig grupperna som ansvarar för varmrätt och dessert till bords och serveras dryck. Samtidigt gör förrättsgruppen de sista finjusteringarna innan de presenterar sin rätt och berättar om tillagningsprocessen.

Avnjutning av rätterna

Efter förrätten tar varmrättsgruppen vid och går in i köket för att färdigställa sin rätt. Rätterna avnjuts i tur och ordning, med varje grupps presentation som en del av upplevelsen.

Pris från 1495 kr ex moms/person
Kapacitet: 15-20 deltagare

_DSF6461

Säsongens smaker

Upplev ett matlagningsevent där säsongens smaker, kreativitet och gemenskap står i fokus. Vi garanterar en upplevelse fylld av skratt, gemenskap och en känsla av att det är i köket det händer!

Välkomst och introduktion

Kvällen inleds med ett glas bubbel och ett snack under en kort introduktion av kvällens aktivitet. Deltagarna delas in i lag, får på sig förkläden och tilldelas en station i det professionella köket. Varje lag får skriftliga instruktioner och en korg med ingredienser, anpassade efter säsong och era önskemål.

Matlagning och handledning

Lagen sprider ut sig till sina stationer och börjar laga mat. Våra erfarna kockar finns på plats för att ge tips, råd och säkerställa att alla kommer igång. Fokus ligger på att förbereda rätterna så långt som möjligt inför serveringen.

Servering och presentation

När rätterna närmar sig färdigställande sätter sig grupperna som ansvarar för varmrätt och dessert till bords och serveras dryck. Samtidigt gör förrättsgruppen de sista finjusteringarna innan de presenterar sin rätt och berättar om tillagningsprocessen.

Avnjutning av rätterna

Efter förrätten tar varmrättsgruppen vid och går in i köket för att färdigställa sin rätt. Rätterna avnjuts i tur och ordning, med varje grupps presentation som en del av upplevelsen.

Pris från 1495 kr ex moms/person
Kapacitet: 15-20 deltagare

_DSF6461
1. Leir_vit

Öppettider

  1. mån - fre
  2. lör - sön Stängt

Dagens lunch serveras kl 11:00-13:30. Du kan också abonnera restaurangen och nya konferensen för evenemang.

Bakom Leir står Carotte Group.